Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست تقدیر از دکتر "سوسن صادقی‌بجد" و دکتر "حسین بارانی" اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه با حضور رییس دانشگاه بیرجند، اعضای هیات رییسه و شورای دانشگاه در سالن بشارت برگزار شد.

رییس دانشگاه بیرجند ضمن تبریک این موفقیت، به سوابق درخشان دکتر صادقی‌بجد همچون «اولین استاد تمام دانشگاه» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد خامسان گفت: دکتر بارانی نیز از اساتید و پژوهشگرانی است که علاوه بر موفقیت در امور اجرایی به‌ویژه مدیریت دانشکده هنر، در زمینه پژوهشی هم موفق عمل می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند هم از اینکه توانسته قدمی‌ در جهت شناساندن وجه علمی کشور و دانشگاه بردارد، ابراز خوشحالی‌ کرد.

سوسن صادقی‌بجد بر ضرورت حمایت از پژوهشگران و محققان برای تداوم این موفقیت‌ها تاکید کرد و گفت: انجام پژوهش‌های کاربردی برای رفع مشکلات جامعه و توجه به زیرساخت‌ها لازم است و باید نگاه ویژه به جایگاه علوم ‌پایه داشته باشیم.

براساس جدیدترین رتبه‌بندی اعلام شده توسط دانشگاه استنفورد، ۲ عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفتند.

بر پایه پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز ۲ درصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند.

طبق جدیدترین رتبه‌بندی اعلامی، دکتر سوسن صادقی‌بجد عضو هیات علمی گروه آموزشی شیمی دانشکده علوم دانشگاه بیرجند و دکتر حسین بارانی عضو هیات علمی گروه آموزشی  فرش دانشکده هنر دانشگاه بیرجند در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا در سال ۲۰۲۰ قرار گرفتند.

این پژوهش، دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته براساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه‌بندی کرده است.

همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی انتشار حداقل پنج مقاله بود که در مجموع تقریبا هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند و در فهرست نهایی علاوه بر صد هزار نفر برتر، ۲ درصد برتر هر حوزه موضوعی نیز به فهرست اضافه شد.

فهرست اسامی منتشر شده دانشمندان ۲ درصد برتر جهان به نشانی اینترنتی https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/۳ قابل دسترسی است.

برچسب‌ها بیرجند خراسان جنوبی دانشمندان جهانی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند خراسان جنوبی دانشمندان جهانی بیرجند خراسان جنوبی دانشمندان جهانی دانشگاه دانشگاه بیرجند عضو هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند