Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر جمیل صادقی‌فر شنبه ۱۴ تیر اظهار کرد: یک مرحله کامل غربالگری در استان انجام شد و نتیجه آن نیز شناسایی بخش زیادی از بیماران بود و قبل از مراجعه به بیمارستان این افراد در مراکز ۲۴ساعته و ۱۶ساعته مراقبت‌ها را دریافت کردند.

وی با بیان اینکه غربالگری گروه‌های خاص نیز در حال انجام است افزود: روزانه ۳۰۰ تست کرونا در این استان انجام می‌گیرد و افرادی که دارای علائم خفیف هستند و نیازی به بستری ندارند با توصیه پزشک در خانه قرنطینه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر صادقی‌فر یادآور شد: هیچ کمبود امکاناتی در زمینه انجام تست و غربالگری وجود ندارد، اما تعداد افرادی که از آنها نمونه‌گیری می‌شود محدود شده است.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان مراکز ۱۶ و ۲۴ساعته دانشگاه علوم پزشکی فعال شدند و در درمانگاه شماره ۳ ایلام نیز به مدت ۴ روز نمونه‌گیری و غربالگری از بیماران کرونایی و افردای که در تماس با بیماران بودند صورت گرفت.

افزایش ۴۰ درصدی آمار مبتلایان کرونا در ایلام

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: همچنین از ابتدای شیوع کرونا در استان تاکنون بیش از ۵۰ تن مواد غذایی فاسدشدنی توسط دانشگاه علوم پزشکی ضبط شده است که امروز ۲۴ تن آن معدوم می‌شود.

دکتر صادقی‌فر اظهار کرد: برای مدیریت و کنترل این بیماری حلقه‌های مختلفی باید دست به دست هم دهند تا مانند یک زنجیر قدرتمند بتوانند جلو بیماری را بگیرند که تنها بخشی از این حلقه‌ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است.

وی افزود: بهداشت، درمان، بخش لجستیکی، غذا و دارو، اصناف، رسانه‌ها و مردم هر کدام یک حلقه مهم هستند و نقش هیچ‌ کدام را نمی‌توان نادیده گرفت، اما بالاترین مسئولیت بر عهده خود افراد و متولیان آن حوزه است.

صادقی‌فر تصریح کرد: نقش دانشگاه علوم پزشکی نیز نظارتی است و در برهه‌های مختلف بخش زیادی از اصناف را پلمب یا به بخش قضایی معرفی کرده است. هرچند نقص‌هایی وجود دارد، اما باید با اطلاع‌رسانی مستمر و قوی رسانه‌ها این نقص به دست متولیان آن حوزه برسد.

وی تاکید کرد: باید همه دست به دست هم بدهند و با یک همت مضاعف برای سلامت خود و دیگران اقدام عملی صورت گیرد که این وضعیت کنترل و به روزهای خوب برگردیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در صورت مشاهده رفتار غیربهداشتی دانشگاه علوم پزشکی پیگیر خواهد بود گفت: عدم تجمع  خیلی بهتر است، اما برخی جاها مانند ستاد استانی کرونا ناچار به تجمع هستیم، اما چنین تجمعاتی با رعایت فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک و دستکش صورت می‌گیرد.

دکتر صادقی‌فر تجمع در نانوایی‌ها را نگران‌کننده اعلام کرد و افزود: باید به صف نانوایی‌ها توجه بیشتری شود و برای حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از انتشار بیشتر کرونا فاصله‌گذاری و پروتکل‌های بهداشتی هم از سوی مردم و هم از سوی نانوایی‌ها رعایت شود.

وی در خصوص شفافیت آمار مبتلایان کرونا نیز گفت: هیچ دانشگاهی در کشور در مورد ارائه آمار به صراحت و شفافیت ایلام نیست و عدم اعلام آمار تصمیم در سطح ستاد ملی و برای همه استان‌هاست.

دکتر صادقی‌فر یادآور شد: آمار بستری‌ها، فوتی‌ها و چندرقمی شدن مبتلایان به صورت هفتگی در ستاد استانی ارائه می‌شود و تنها عدد مبتلایان بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا اعلام نشد که روزهای آینده آمار مانند گذشته اعلام می‌شود.

استان ایلام از روز گذشته بر اساس اعلام وزارت بهداشت در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته است.

کد خبر 527904 برچسب‌ها كرونا در ايران استان ایلام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان ایلام دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۵۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد رحمتی امروز سه‌شنبه در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه که در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه با ۱۲ دانشکده، ۱۲ مرکز آموزشی و درمانی و هزار و ۵۴۰ عضو هیات علمی در قالب ۹۶ گروه آموزشی که شامل ۲۴ گروه بالینی و ۷۲ گروه علوم پایه است، به ۱۲ هزار دانشجو خدمت آموزشی ارایه می‌دهد، اظهار کرد: این آمار دانشگاه را به دومین دانشگاه بزرگ علوم پزشکی در سطح کشور تبدیل کرده است.

نیروی انسانی؛ مهمترین قوه بالنده هر سازمان

وی با اشاره به روند تغییر تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه، عنوان کرد: مهمترین قوه بالنده هر سازمان، نیروی انسانی است. تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از هزار و ۴۴۲ عضو در سال ۹۸ به ۱۵۴۰ عضو در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

وی افزود: طی فراخوان نوزدهم و بیستم جذب اعضای هیئت علمی نیز ۲۰۰ نفر دیگر به این تعداد افزوده خواهد شد.

به گفته دکتر رحمتی، در دانشگاه‌های تیپ یک و پیشرو یا به بیان دیگر دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، هرم متناسب مرتبه اعضای هیئت علمی هرمی است که مربی کمترین آمار و استاد بیشترین آمار را به خود اختصاص دهد.

وی در همین راستا افزود: تعداد مربی‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۴۰۲، ۱۹ نفر، استادیار ۷۰۱ نفر، دانشیار ۴۵۸ نفر و استاد ۳۶۲ نفر است که این رقم نسبت به سال ۹۸ رشد ۱۳۰ نفری داشته است.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: تعداد فراگیران دانشگاه در سال ۹۸، ۹ هزار و ۳۸۵ نفر بوده که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۱۱ هزار و ۹۲ نفر رسیده است.

وی رشد تعداد فراگیران را شمشیر دولبه‌ای دانست که در کنار فراهم کردن امکان ادامه تحصیل داوطلبان بیشتر، به دلیل توسعه نامتناسب زیرساخت‌ها، می‌تواند کیفیت آموزش را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

رحمتی با بیان اینکه ۵۶ درصد از دانشجویان مشغول به تحصیل در مقطع under graduate و ۴۴ درصد مشغول به تحصیل در مقطع post graduate هستند، بر ضرورت افزایش دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (post graduate ) تاکید کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علاوه بر توضیح در خصوص برنامه چهارساله معاونت آموزشی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴، گفت: در کنار برنامه‌هایی از جمله نیل به مرجعیت علمی، استقرار سیستم یکپارچه مدیریت اطلاعات آموزشی، توسعه کمی و کیفی آموزش مجازی و آموزش ترکیبی، استقرار نظام جامع مدیریت کیفیت گروه‌های آموزشی و توسعه برنامه‌های توان‌افزایی آموزشی مبتنی بر صلاحیت اساتید و ‌فراگیران، برنامه‌ طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی با مشارکت انجمن‌ها و مراکز آموزشی خارج از دانشگاه به عنوان برنامه دوازدهم و همسو با شعار امسال مقام معظم رهبری تعریف شده است.

رحمتی با اشاره به اهم اقدامات و دستاوردهای معاونت آموزشی، تصریح کرد: در راستای هوشمندسازی آموزش علوم پزشکی، انستیتو ملی آموزش مبتنی بر شبیه‌سازی و نرم‌افزارهای آموزشی در حوزه‌های مختلف دانشگاهی طراحی شد.

وی افزود: همچنین استقرار لاگ‌بوک‌های الکترونیک در تمام رشته‌های تخصصی و برنامه‌ریزی برای استقرار لاگ‌بوک‌های الکترونیک ویژه دانشجویان ارشد و PhD در مسیر استقرار سیستم‌ یکپارچه مدیریت اطلاعات آموزشی رقم خورد.

رحمتی اظهار کرد: تصویب برنامه راهبردی حوزه‌های تمایز دانشگاه در مرکز ملی تحقیقات راهبری علوم پزشکی و عقد تفاهم‌نامه با مرکز ملی تحقیقات راهبری جهت حمایت از فعالیت در ۱۴ حوزه اعم از بیماری‌های عفونی، چشم پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی، اندودانتیکس، اختلالات تولید مثل، پیوند کلیه، علوم تغذیه، چاقی و سندرم متابولیک و بیماری‌های تیروئید در راستای نیل به مرجعیت علمی کلید خورد.

معاون آموزشی دانشگاه، استقرار کامل برنامه‌ منتورینگ فراگیران دانشگاه، تداوم اجرای طرح ارتقای کیفیت کروه‌های آموزشی با ارزیابی بیش از ۸۰ گروه آموزشی در قالب این طرح و همگرایی علوم و همکاری‌های بین‌دانشگاهی و عقد تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه شهید بهشتی را از دیگر دستاوردهای دانشگاه دانست.

وی از برگزاری هزار و ۲۰۱ آزمون الکترونیک با حضور ۶۷ هزار و ۳۱۰ شرکت کننده، خبر داد و گفت: از این تعداد هزار و ۱۷۸ آزمون درون دانشگاهی با حضور ۵۶ هزار و ۳۸۳ داوطلب و ۲۳ آزمون کشوری با حضور ۱۰ هزار و ۹۲۷ داوطلب برگزار شد.

رحمتی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب رتبه اول کشوری مدیریت و راهبری آموزشی در شانزدهمین دوره و رتبه اول کشوری ارزشیابی در هفدهمین دوره از جشنواره آموزشی شهید مطهری در بخش فرآیندهای آموزشی خوش درخشید.

معاون آموزشی دانشگاه در پایان تصریح کرد: کسب ۳ مدال طلا، ۴ مدال نقره، ۳ مدال برنز و ۷ دیپلم افتخار در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان توسط فراگیران دانشگاه، کسب رتبه‌های برتر در هشتمین جشنواره ملی ایثار و کسب رتبه‌های برتر در بخش پایان‌نامه‌های آموزشی در بیست‌وپنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی از جمله افتخارات حوزه آموزشی دانشگاه است.

کد خبر 6100184

دیگر خبرها

  • اعزام دانشجویان پاکستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بازی دراز
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج