Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جمیل صادقی فر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری در همه استان هیچ فردی از ابتلا به بیماری مصون نیست چرا که افرادی بدون هیچ علامتی و بدون اطلاع از ابتلای خود ناقل هستند.

وی افزود: هم اکنون مانند روزهای آغاز بیماری افراد مبتلا مشخص نیست بلکه تعداد افراد کم علامت یا بدون علامت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر صادقی فر یادآور شد: ابتلای روزانه بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ نفر در استان نگران کننده است و باید گفت از این تعداد تنها ۱۰ درصد بستری می شوند، ۴۰ درصد دارای علائم بیماری و درصد بسیاری نیز بدون علامت هستند و همین امر لزوم استفاده از ماسک را ضروری می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بخشی از فرایند رعایت پروتکل ها در اختیار حوزه سلامت و بهداشت است و بخش مهمی از این موضوع در اختیار مردم، اصناف و افرادی است که علائم دارند یا مبتلا می شوند.

دکتر صادقی فر اظهار داشت: اطلاع رسانی ها بطور مستمر صورت می گیرد و تاکید می شود چنانچه فردی دارای علائمی از جمله گلو درد، سرفه خشک، تب و لرز، تنگی نفس، از دست دادن حس بویایی و چشایی و علائم گوارشی که جدیدا اضافه شده است حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی افزود: در مقطعی از زمان بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت بجز در موارد تنگی نفس افراد در خانه می ماندند و با ورود به سامانه سلامت غربالگری شفاهی بدون مراجعه به مراکز صورت می گرفت اما اکنون با توجه به روند افزایشی بیماری و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نمونه گیری ها به بیش از ۱۰ هزار نمونه در استان افزایش یافته است.

دکتر صادقی فر تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل جدید وزارت بهداشت باید نمونه گیری ها به شکل دیگری مدیریت شود و چنانچه فردی دارای علائم باشد قبل از مشخص شدن ابتلای وی به کرونا باید یکسری نکات را رعایت کند و مانند یک بیمار کرونایی به خود نگاه کند.

وی تاکید کرد: به افراد عادی نیز توصیه می شود با استفاده از ماسک، رعایت فاصله یک تا ۲ متر، خودداری از رفتن به فضای بسته و بدون تهویه برای دیگران مشکل ایجاد نکنند.

قرنطینه خانگی تضمینی برای عدم انتشار بیماری نیست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: برخی از افرادی که در خانه قرنطینه می شوند نه تنها پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند بلکه وارد اجتماع شده و تضمینی برای عدم انتشار بیماری وجود ندارد.

دکتر صادقی فر با بیان اینکه بکار بردن اجبار برای حفظ سلامتی خود و دیگران امکانپذیر نیست، افزود: در ابتدا که تعداد بیماران کمتر بود موضوع قرنطینه بدلیل جلوگیری از انتشار بیشتر آن بسیار حساس بود و بیماران تا ۱۴ روز رصد می شدند.

وی ادامه داد: در پنج روز اول با این بیماران تماس گرفته و مراجعه حضوری انجام می شد، خانه فرد باید گندزدایی و آموزش های لازم به اعضای خانواده داده می شد و این فرد ۱۴ روز تحت مراقبت قرار می گرفت.

صادقی فر تصریح کرد: اما برای برخورد با افرادی که قرنطینه خانگی را رعایت نمی کنند ابزار خاصی وجود نداشت تا اینکه وزاتخانه طی نامه ای این موضوع را مشمول قسمت حقوقی و تهدید علیه سلامت عمومی  اعلام و به همه شهرستان ها ابلاغ شد.

نقاهتگاه در اولویت وزارت بهداشت و درمان قرار ندارد

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: با وجود فعال کردن نقاهتگاه اما این تجربه در هیچ جای کشور جواب نداد و هم اکنون نیز جزو اولویت های وزارت بهداشت و درمان نیست.

دکتر صادقی فر افزود: در بیمارستان مصطفی خمینی(ره) ایلام  بیماران به بدحال و با وضعیت بهتر دسته بندی می شوند و به نوعی بخشی از ایام بستری را در حالت نقاهت بسر می بنرد.

 وی تاکید کرد: اگر فردی که دچار علائم بود به درمانگاه مراجعه کرده یا ترخیص شده با رعایت یک سری نکات بهداشتی می تواند در خانه بماند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت استان ایلام در وضعیت هشدار کرونا قرار دارد ضمن اینکه در محاصره استان های قرمز قرار دارد. 

برچسب‌ها ایلام ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایلام ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد